Brengt wendbaarheid en betrouwbaarheid in
bedrijfsprocessen

Partners

PROFLOWS werkt graag samen met bedrijven die in ieder geval één ding met elkaar gemeen hebben; ze zijn allen specialist in hun vakgebied. Onze Partners richten zich op het optimaliseren van processen én hebben klantwaarde hoog in het vaandel staan. Net als wij.

Samenwerken met AI

Work better together

Low-code zakelijk samenwerkingsplatform dat mensen in staat stelt hun hele bedrijf te beheren en al hun workflows op gepersonaliseerde manieren te digitaliseren. Bouw krachtige toepassingen                        

Workflow automatisering

Automatiseer repetitieve taken

Maak workflows om automatisch records aan te maken of bij te werken, taken toe te wijzen en aangepaste e-mailmeldingen naar klanten te sturen wanneer records volgens je bedrijfsregels zijn bijgewerkt.

Partner Digitalic

Online marketing

Digitalic helpt bedrijven te groeien door af te rekenen met marketingsprookjes.

Onze praktische dashboards geven richting aan marketing. Zodat de doelstellingen worden gehaald. Ook helpen we bedrijven groeien door bewezen en datagedreven marketing. Dat doen we door veel kleine tests te doen die we bij succes laten opschalen.

Partner Musqueteer

Salesforce implementatie

musQueteer helpt start-ups en scale-ups sneller opschakelen met een goed ingericht Salesforce platform.

Wij helpen jou als ambitieuze ondernemer en zetten onze expertise in om Salesforce succesvol te implementeren.  Hierdoor ben je productiever en kan je beter en sneller opschakelen. 

Partner Qollab

Upskill Academy

Qollab biedt een uniek digitaal leerplatform voor organisaties waar mensenwerk centraal staat.

Laat je organisatie groeien door je mensen efficiënter in te werken, bij te scholen en van elkaar te laten leren. Maak en publiceer je trainingen, train je collega’s in nieuwe vaardigheden en haal het beste in elkaar naar boven. 

Partner Obi4wan

Chatbot

Verbeter je customer experience en zorg voor tevreden klanten met chatbots.

OBI Bots draait om gemak, schaalbaarheid, snelheid en efficiency. Zo houden je medewerkers meer tijd over voor complexe klantvragen en écht advies. Blije klanten, blije medewerkers, minder kosten en meer productiviteit.

Planmen

Workforce Management

Planmen is specialist op het gebied van personeelsplanning en workforce management oplossingen.

Planmen levert interim- professionals, consultancy, outsourcingsdiensten en software. Planmen is initiatiefnemer van de WFMA, het kwaliteits-keurmerk voor WFM professionals.

Partner Coolminds

Virtual Reality

Interactieve training voor medewerkers is een essentieel onderdeel van het leerprogramma.

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers optimaal getraind worden op toekomstige praktijk situaties of veiligheid? Heb je altijd de juiste middelen in huis om dit goed uit te voeren? Of wil je geïnteresseerden een virtuele rondleiding geven?