brengt wendbaarheid en betrouwbaarheid in bedrijfsprocessen

Ervaring

Het PROFLOWS team heeft jarenlange ervaring opgedaan in een groot aantal branches en organisaties. Zowel in het private als het publieke domein. Variërend van de financiële sector, de energiesector tot aan de voedingssector. Maar ook binnen de zorg, waterschappen en uitkeringsinstanties. In geen enkele organisatie is de automatisering nog weg te denken en veelal zijn er complexe logistieke operaties en enorme gegevensstromen die verwerkt moeten worden. Veelal met grote afhankelijkheden van derden.

strategisch | tactisch | operationeel

Op alle niveaus in de organisaties hebben wij taken en verantwoordelijkheden gehad en complexe projecten geleid. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van organisaties en binnen zowel de operatie als het ICT-bedrijf. En in alle denkbare rollen. Deze optelsom aan kennis en ervaring maakt dat PROFLOWS het samenspel en de dynamiek binnen organisaties goed begrijpt en sparringpartner kan zijn op alle niveaus. 

levensfase organisatie

Daarnaast is het vaak van belang in welke fase een organisatie zich bevindt. DIt stelt eisen aan de aanpak, de begeleiding en heeft gevolgen de voor de financieringsmogelijkheden. Van start-up, scale-up naar volwassen organisaties, PROFLOWS begrijpt wat er bij komt kijken. En heeft bovenal een flexibele en betaalbare oplossing waarmee organisaties alle kanten op kunnen en zich niet voor lange tijd hoeven vast te pinnen.

Ervaring delen

“Leren van andere organisaties en toepassen wat echt werkt”

dit brengen wij in

1. Een brede frisse kijk

2. Op alle niveaus

3. Voor iedere organisatie