brengt wendbaarheid en betrouwbaarheid in bedrijfsprocessen

Robotisering

PROFLOWS brengt wendbaarheid en betrouwbaarheid in je bedrijfsprocessen. Wij laten zien dat nieuwe technologie snel resultaat brengt en ook betaalbaar is. Dit hoeft allemaal niet gelijk groot en meeslepend. Samen zoeken wij naar een praktische eerste toepassing die snel te implementeren is. Vaak al in enkele weken. Dat geeft vertrouwen bij alle betrokkenen en kan het vertrekpunt zijn van een samenwerking waarin processen stap voor stap worden beetgepakt en geoptimaliseerd.

betaalbaar en schaalbaar

Zet je medewerkers in op taken waarmee ze echt waarde toevoegen en automatiseer de rest. Met robots win je aan kwaliteit en schaalbaarheid tegen lagere kosten. PROFLOWS biedt een betaalbare totaaloplossing in het speelveld van hoogwaardige procesautomatisering. Wij maken daarbij gebruik van bewezen technologie.

ketenmanagement

En hoe loopt de samenwerking met je partners? Leveren ze op tijd en weet je steeds of het goed loopt? Wij helpen processen te automatiseren, waardoor je op tijd kunt bijsturen, met minder gedoe. Dat is ons vak. Vaak met stevige besparingen in combinatie met hoge tevredenheid bij je klanten en leveranciers.

platform

De backbone van PROFLOWS is een cloud based Citrix suite die bestaat uit Podio en Globiflow. Een combinatie van een moderne database toepassing en een volwaardige workflow management oplossing. Het uitgangspunt is daarbij ‘no-coding’, het is ‘slechts’ een kwestie van inrichten. Aan de gebruikerskant zetten wij open source PHP-technologie in die zich ook ruimschoots heeft bewezen in de markt. Kwaliteitsborging en verregaande standaardisatie is daarbinnen gegarandeerd. Het totale platform is goed te integreren in bestaande ICT-landschappen.

Robotisering

“ Voortvarend met elkaar toewerken naar een eerste resultaat”

aan de slag

1. Snel eerste resultaten

2. Grip op het proces

3. Met de modernste technologie