brengt Wendbaarheid en betrouwbaarheid in bedrijfsprpocessen

Voor wie

Wij vinden het gaaf om onze kennis en ervaring in te brengen om samen met opdrachtgevers bestaande bedrijfsprocessen (verder) te optimaliseren. En om nieuwe concepten mogelijk te maken. Of het nu gaat om de geautomatiseerde verkoop van concerttickets, het automatisch verwerken van documenten, het opvragen en verwerken van gegevens van derden partijen of het geheel automatisch verzorgen van het inplannen van het onderhoud van een autovloot. Hoe digitaal je het ook wil hebben, wij maken het mogelijk.

Toepassingen

De toepassingen van robotisering zijn legio. Op kantoor, in de fabriek of in het veld. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan de wijze waarop het vuilnis vandaag de dag wordt verzameld. Bij veel processen gaat het om uitwisselen van documenten. Zo veel mogelijk bij de bron digitaliseren voorkomt dat het papierwerk zich opstapelt. Ook het beoordelen van de inhoud van documenten komt in beeld, zodat de volgende stap in een proces automatisch kan worden aangeslingerd. En wacht het proces op input van derden? Geen probleem, automatische reminders houden het proces in beweging.

Bestaande infrastructuur

De oplossing die PROFLOWS biedt kan eenvoudig stand alone worden neergezet of eenvoudig worden geïntegreerd in de bestaande ICT omgeving. Wij geloven niet in een lock in voor jaren. Afhankelijk van de situatie kan de oplossing tijdelijk worden ingezet, of voor langere tijd. De business case is daarbij altijd leidend. Met andere woorden, of de kwaliteit wordt zichtbaar verbeterd of de kosten gaan omlaag dan wel de productiviteit gaat omhoog. Vaak zit de ICT-afdeling in een spagaat vanwege complexiteit of schaarste. Ook dan kan de PROFLOWS oplossing uitkomst bieden.

Meten is weten

Uiteindelijk wil je als organisatie je belofte naar de klant waarmaken en alles zo veel mogelijk in één keer goed doen. Het automatiseren van bedrijfsprocessen kan hierbij het verschil maken. Alle energie en aandacht gaat dan naar de uitzonderingen in het proces die niet zonder menselijke interventie op te lossen zijn. Daar kan de medewerker nog het verschil maken en echte toegevoegde waarde leveren. Van belang blijft dat je wel continu zicht houdt op de geleverde prestaties. Met een uitgebalanceerde rapportage systematiek is dit mogelijk. Tot op individueel transactie niveau, ook bij zeer grote volumes.

Toetsenbord

“Is er een organisatie die nog zonder digitalisering kan? ”

Voor iedereen

1. Branche onafhankelijk

2. Breed inzetbaar

3. Eenvoudig inpasbaar